nieuws 25 november 2021

‘We doen het met z’n allen!’

Muller Ontwerp & Advies is een bouwkundig teken- en adviesbureau. Wij werken regelmatig met hen samen. Ook zij hebben flexibiliteit, korte lijnen en laagdrempeligheid centraal staan. Met name voor projecten in de utiliteitsbouw weten we elkaar goed te vinden. Pim Muller vertelt in dit interview hoe hij onze samenwerking ervaart.

Pim: “Wij houden ons bezig met veel verschillende bouwprojecten: van kleinschalige verbouwingen en interieuradviezen tot woningbouw en bedrijfshuisvestingen. Wij ontwerpen en verzorgen de aanvraag van de benodigde vergunningen. Vooral bij utiliteitsbouw werken we vaak samen met BMN De Klerk.”

Samenwerking
“Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand als BMN De Klerk”, vervolgt Pim. We kijken altijd welke partij het beste past bij de opdracht die we uitvoeren. Wanneer BMN De Klerk ons een geschikte aannemer lijkt, stellen we hen voor bij de opdrachtgever. Maar we laten de opdrachtgever altijd vrij in die keuze. Andersom werkt dit ook zo. Als BMN De Klerk een architect of tekenaar zoekt, nodigen ze ons uit voor het maken van het ontwerp. Feit is wel dat wij zeer korte lijnen onderhouden met de mensen van BMN De Klerk en dat onze communicatie zeer prettig is.”

Goed luisteren
Pim: “Inmiddels zien veel opdrachtgevers de waarde van onze samenwerking in. Daardoor worden we beiden regelmatig uitgenodigd deel uit te maken van een bouwteam. In zo’n constructie komen onze sterke punten nog beter naar voren. We kunnen dan vanaf de voorkant gezamenlijk een proces sturen. Zowel BMN De Klerk als wij vinden het belangrijk goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Ons doel is binnen het budget een zo goed mogelijk product te leveren. Het gaat niet alleen om geld: we willen iets moois maken en de klant zoveel mogelijk ontzorgen!”

Vertrouwen
De Dubbeldam Groep in Schelluinen is een goed voorbeeld”, geeft Pim aan. “Nadat we daar het eerste project hebben gerealiseerd, zijn we al vaker door hen uitgenodigd voor vervolgopdrachten. Dat vertrouwen van de opdrachtgever is een compliment voor de manier waarop we te werk gaan. We hanteren korte lijnen en zijn open in heel het proces. De kracht van BMN De Klerk is in mijn ogen dat ze heel erg transparant zijn. Ze zijn heel open over de prijs van een project en nemen de tijd voor de wensen van de opdrachtgever. Uitdagingen tijdens het bouwproces worden gezamenlijk opgelost en gaan voorbij aan de opdrachtgever. Omdat BMN De Klerk goed meedenkt, krijgen ze veel vertrouwen.”

Totaalpakket
Pim: “Het feit dat veel klanten ‘terugkomen’ zegt veel. Net als BMN De Klerk proberen wij ook zoveel mogelijk mee te denken met opdrachtgevers. We begeleiden hen tijdens heel het bouwproces. Dat begint bij het ontwerp. We luisteren goed en proberen naast de opdrachtgever te staan. Door onze samenwerking zijn we in staat een totaalpakket aan te bieden: heel het bouwproces, zowel aan de binnenkant als de buitenkant!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM