nieuws 7 oktober 2021

PontMeyer: Leverancier én partner

PontMeyer is in verschillende verschijningsvormen al sinds 1828 de totaalleverancier voor héél bouwend Nederland. Wij maken dan ook al jarenlang dankbaar gebruik van hun dienstverlening. Die beperkt zich niet tot het leveren van bouwmaterialen, maar zij stellen zich steeds meer op als meedenkende partner!

Ties Godthelp is vestigingsmanager van PontMeyer Gorinchem. Hij werkt al jaren op deze locatie en heeft een duidelijk beeld van onze ‘relatie’. “Onze samenwerking heb ik in de loop der jaren steeds breder zien worden. Wij werken nu ook veel samen met de andere aan BMN De Klerk gelieerde zusterbedrijven.”

Drive-in
PontMeyer is een leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot specialist in plaatmaterialen voor afbouw en ruwbouw. PontMeyer heeft meer dan veertig vestigingen in Nederland. In het begin van deze eeuw experimenteerden ze als een van de eerste groothandels met een drive-in concept: klanten kunnen naar binnen rijden en voor het schap hun spullen droog inladen.

Binnnen 24 uur leveren
Ties: “Wij leveren bouwmaterialen aan BMN De Klerk op hun locatie in Hardinxveld-Giessendam, of op de bouwplaatsen waar zij hun projecten uitvoeren. Wij kunnen binnen 24 uur leveren, maar het komt ook voor dat de medewerkers de materialen zelf komen ophalen in ons afhaalcentrum, wanneer ze op stel en sprong om bijvoorbeeld plaatmateriaal verlegen zitten.”

Contact
Ties vervolgt: “Wij leveren natuurlijk al heel lang aan BMN De Klerk en kennen elkaar goed. Het onderlinge contact is prima en daardoor kunnen we hun tevredenheid ook redelijk inschatten. Behalve het contact in onze zaak of op locatie, hebben onze verkopers ook regelmatig contact met projectleiders. In corona-tijd was dat meer op afstand, maar we hebben de ‘vinger aan de pols’ weten te houden. Daarbij heb ik sinds afgelopen jaar de afspraak met de directie van BMN De Klerk om zo’n twee keer per jaar te zitten om ‘lopende zaken’ te bespreken.”

Contact
“Ik denk dat wij het verschil kunnen maken door onze adviserende rol” vertelt Ties. “De klanten kunnen terugvallen op onze kennis en wij zorgen dat bepaalde leveringen net even een kortere doorlooptijd krijgen. We leveren snel, waar gewenst en als het nodig is ook op maat! Verschillende uitvoerders van BMN De Klerk maken daar ook gebruik van: van het op maat zagen van hout- en plaatmateriaal, tot het in de grondverf aanleveren of zelfs prefab producten.”

Tevreden
Ties, tot slot: “Wij zijn heel tevreden met zo’n grote regionale partner. Naast onze rol als leverancier, proberen we BMN De Klerk van goed advies te voorzien. En we bevelen hen aan bij andere partijen!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM