nieuws 14 mei 2020

Prefab betonbalken weggetakeld

Robert Glinski is werkvoorbereider en projectleider bij BMN De Klerk. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het aansturen van de prefabbeton afdeling en de industriebouw-afdeling. “Ik ben bij beide onderdelen vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering betrokken.” Hij vertelt over de prefab betonbalken in bijgaande opnamen.

Robert geeft een toelichting bij de prefab betonelementen die in de films uit de werkplaats worden getakeld. “Het bijzondere aan deze prefab betonbalken is de afmeting en het gewicht van de balken. De balken hebben de afmetingen van 9,5 bij 1,0 bij 1,0 meter en een gewicht van 22.000 kilo. De balken zijn onderdeel van het vervangen van een bestaande kademuur in de Rotterdamse Botlek. De balken dienen als fundatie voor het te plaatsen buizenrek.”

Betonnen elementen
“Behalve de prefab betonnen balken die in de opnamen te zien zijn, produceren we nog veel meer prefab betonnen elementen. Je moet dan denken aan prefab betonnen poeren en funderingsbalken, betonputten en onderslagbalken. Maar ook kade-elementen, landhoofden en pijlers, stootplaten en vloerdelen.” Robert vervolgt: “De meeste van onze producten worden toegepast in de weg- en waterbouw sector en in de industrie. Dit loopt uiteen van éénmalige speciale elementen tot aan seriematige producten.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM