nieuws 9 juli 2020

Prefab betonputten

In onze prefab-hal zijn wij tot veel in staat als het aankomt op het produceren van prefab betonelementen. Momenteel werken wij aan zeven prefab betonputten, voor een terugkerende klant uit Rotterdam.

Door onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van prefab betonelementen, weten onze klanten precies wat ze aan ons hebben. Zo ook Indorama Ventures uit Rotterdam. Omdat onze kennis en vaardigheid verder reikt dan standaard prefab betonproductie, kwamen zij bij ons met een vraag naar specifiek maatwerk. Voor het vervangen van een rioleringsstelsel bestelden zij een zevental prefab betonputten. Zoals gezegd: maatwerk. Prefab betonputten met speciale HDPE-lijning en HDPE-doorvoeren.

Berekend en getekend
Buiten de productie van de betonputten hebben wij ook de engineering voor onze rekening genomen. De betonputten wegen 12.000 kilo per stuk en de doorvoeren hebben een uitzonderlijke diameter, variërend van 355 mm tot 710 mm! De speciale HDPE-elementen garanderen een langere levensduur van het beton, omdat zij fungeren als beschermingsplaat. De afvoermaterialen tasten daardoor het beton veel minder aan. Dit is weer een klus waarin we onze specialistische vaardigheden kunnen tonen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM