nieuws 8 september 2022

Tijdwinst door prefab onderbouw en vloer

Wij werken met enige regelmaat samen met collega aannemer Kreukniet Bouw uit Molenaarsgraaf. We hebben een goede werkrelatie en in voorkomende gevallen spelen we elkaar werk toe wat de ander beter past. In dit geval vroeg Kreukniet ons hen te ondersteunen met het prefab produceren van een betonnen fundatie en vloer.

Voor een bedrijfshal die zij realiseren in het Brabantse Oosterhout, hebben wij in onze werkplaats de fundatie en de begane grondvloer prefab geproduceerd én op de locatie geplaatst!

Optimalisatie van het bouwproces
Door de inzet van onze prefabbetonproductie, is het bouwproces aanzienlijk geoptimaliseerd. Onder ‘normale’ omstandigheden wordt de fundering op de locatie van het werk ingestort. Dat proces vergt weken. Het plaatsen van de prefab fundering neemt slechts enkele dagen in beslag.

Prefab fundering
Kreukniet Bouw heeft tijd gewonnen in het bouwproces. Zij konden ter plaatse werkzaamheden verrichten, terwijl wij in onze werkplaats de prefab fundering en begane grondvloer produceerden. Die productie nam zo’n vier weken in beslag. Tijd die anders verloren was gegaan tijdens het bouwproces.

Tijdwinst
Na het plaatsen van de fundering, hebben we ons ook ontfermd over de vloerisolatie en het plaatsen, storten en afwerken van de betonvloer op de begane grond. Al met al leverde deze werkwijze flinke tijdwinst op voor het project van Kreukniet Bouw!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze prefabbetonproductie? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM