nieuws 14 januari 2021

Nieuw kantoor

Wij bouwen voor De Klerk Staalconstructie in Werkendam een nieuw kantoorpand. De Klerk maakt staalconstructies vanuit hun bedrijfshal aan de Beyerinckweg. Naast de bestaande bedrijfshal, die wij in het verleden ook hebben gebouwd, komt het nieuwe kantoor. 

In de oude situatie was alleen kantoorruimte voor de chef werkplaats in de bedrijfshal. Als tijdelijke oplossing werd door de kantoormedewerkers gebruik gemaakt van units, die tegen de bedrijfshal waren geplaatst. Wij mogen nu de definitieve oplossing verzorgen voor het groeiende De Klerk Staalconstructie!

Terras
Wij bouwen een pand van 840 vierkante meters, verdeeld over drie bouwlagen. Op de begane grond komt behalve de entree een was- en kleedruimte voor de medewerkers van de werkplaats. De eerste verdieping wordt gekenmerkt door een buitenterras met uitzicht over de polder. Op deze verdieping is ook de personeelsruimte gepland. De tweede verdieping ten slotte, biedt plaats aan kantoren en overlegruimtes.

Oplevering
De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels van start gegaan. Eind februari beginnen we met de uitvoering. De oplevering is gepland vóór de bouwvak in 2021.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM