nieuws 10 Mei 2022

Jubileum voor Robert Glinski!

Robert Glinski werkt alweer 12,5 jaar bij ons! Robert is werkvoorbereider en projectleider en houdt zich voornamelijk bezig met het aansturen van de prefabbeton afdeling en de industriebouw-afdeling. Daarnaast verzorgt hij de calculaties voor Next Schoorsteensystemen.

Bij BMN de Klerk is Robert zowel als werkvoorbereider én als projectleider vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering betrokken.

Prefab
Robert: “Behalve de prefab betonnen balken, produceren we nog veel meer prefab betonnen elementen. Je moet dan denken aan prefab betonnen poeren en funderingsbalken, betonputten en onderslagbalken. Maar ook kade-elementen, landhoofden en pijlers, stootplaten en vloerdelen.” Robert vervolgt: “De meeste van onze producten worden toegepast in de weg- en waterbouw sector en in de industrie. Dit loopt uiteen van éénmalige speciale elementen tot aan seriematige producten.”

Blij
Wij zijn erg blij met zijn inzet en met de kwaliteit van zijn werk. Daarnaast is Robert een zeer prettige collega: op naar zijn 25-jarig jubileum!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM