nieuws 19 maart 2021

'We komen er samen altijd goed uit!'

Sommige samenwerkingsverbanden zijn bijna vanzelfsprekend: neem bijvoorbeeld onze relatie met ‘buurman’ IM Brouwer. Maar daarom mag best benadrukt worden hoe waardevol deze samenwerking is! Theo Spelt, bedrijfsleider bij 'IM Brouwer Techniek’ vertelt het verhaal van hun kant!

Theo: “De relaties met BMN De Klerk zijn er sowieso op persoonlijk vlak: Ivo Brouwer kent Mathijs de Boon en Peter Huizer goed, en als buren kunnen we letterlijk naar elkaar zwaaien!”

Specialistisch
“In grote lijnen komt onze samenwerking op drie punten neer.” Theo vervolgt: “Zodra BMN De Klerk bij een bouwproject tegen een onvoorziene omstandigheid op het gebied van metaalwerk aanloopt, kloppen ze vaak bij ons aan. Voor instant en specialistische klussen bieden wij snelle en vakkundige oplossingen. We denken mee, kunnen inmeten en geven advies waar gewenst.”

Spoedklussen
“Een andere reden waarom bijvoorbeeld Jos van Leerdam van BMN De Klerk geregeld bij mij terecht komt, zijn zogenaamde ‘spoedjes’: een lasklusje, een plaat aanbrengen en andere ad hoc oplossingen.”

Theo vervolgt: “En ten derde zijn daar de projecten waarbij we vanuit de ontwerpfase betrokken zijn. Dan moet je denken aan een reling, een trap met een bordes of een middelgrote constructie. Voor zulke klussen worden we al in de offertefase betrokken bij een bouwproject.”

Flexibel
Theo: “Het voordeel voor BMN De Klerk is dat wij meerdere facetten onder één dak hebben! Behalve voor het snijden van metaal, kunnen ze bij ons ook terecht voor constructiewerk. Dat is een handige, maar elders niet veel voorkomende combinatie.” Theo vervolgt: “En daarbij: de samenwerking verloopt gewoon heel erg soepel. In goed overleg: we zijn van beide kanten flexibel en denken met elkaar mee!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM