nieuws 28 mei 2020

'Schakel' Jos van Leerdam

Jos van Leerdam is één van de vier eigenaren van BMN De Klerk.
Als projectleider is hij de schakel tussen ‘binnen’, ‘buiten’, opdrachtgevers en leveranciers.

Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit projecten op locatie aansturen.
Ik ben een verbindende schakel in het bouwproces, wat betekent dat ik onder andere veel contact heb met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers en natuurlijk mijn collega’s. Nadat we een project hebben aangenomen gaan we de de inkoop en de uitvoering organiseren. Dat proberen we uiteraard zo slim en efficient mogelijk te doen. Dat begint met alle betrokkenen op elkaar afstemmen: het projectteam, onze eigen mensen en de ingehuurde partijen. Het is mijn taak om al die partijen bij elkaar te brengen. Dat betekent in de praktijk heel de dag schakelen. Het is voortdurend inspelen op wijzigende omstandigheden. Elke dag is een verrassing!

‘Per week één dag op kantoor en vier dagen op locatie!’

Mijn werk is een mooie uitdaging. Enerzijds brengt het veel verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee, anderzijds geeft het bijzonder veel vrijheid, voldoening en uitdagingen. Het is zeker geen ‘9 tot 5’ baan! Ik zit weinig achter mijn bureau en ben veel buiten. Veel aan het praten, bellen, kijken en organiseren.
Wat ik vooral belangrijk vind: “eerlijk zijn en de opdrachtgever deelgenoot maken van het project. Houd het open, vertel!” Doen wat je zegt is heel belangrijk naar mijn mening. Eerlijk duurt het langst en je hoeft dan ook weinig te onthouden…

‘Wij willen kwaliteit leveren!’

Als het niet linksom lukt, dan maar rechtsom of bovenlangs! We doen er alles aan om onze afspraken na te komen en de kwaliteit te waarborgen. Kwaliteit leveren en doen wat we zeggen levert een tevreden klant op en een tevreden klant blijft terugkomen. Daar zijn we trots op, maar ook bescheiden in: kwaliteit hebben we immers ook vooraf beloofd!

‘Bewaking van planning en van kwaliteit’

Ik vind de gedrevenheid van onze medewerkers bovengemiddeld. Het onderlinge contact is goed en dat is ook erg belangrijk: dan kan je iets van elkaar vragen én verwachten! Ik kan goed functioneren omdat ik ‘binnen’ en ‘buiten’ een geweldig team achter me heb staan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM