nieuws 20 april 2023

Vier onmisbare schakels

Het is vandaag secretaressedag! Nu kijken wij verder dan alleen naar de taken van een secretaresse, want de volgende dames zijn namelijk heel veelzijdig! Toch is deze dag een goed moment om deze vier collega’s aan u voor te stellen die een belangrijke spin in het web zijn bij BMN De Klerk, Novafront, SD&H Bouw en Aannemingsbedrijf Stam. Zonder hen zou alles minder vlot verlopen! Gelukkig roemen ze alle vier de informele sfeer, het afwisselende werk en het contact met de collega’s.

Lotte Huizer
Lotte is al sinds haar zestiende begonnen met werken bij BMN De Klerk. Toen studeerde ze nog en werkte ze in de showroom. Vervolgens is ze via de fabriek doorgestroomd naar calculator en werkvoorbereider bij Novafront. Lotte: “het is uitdagend werk en we houden nauw contact met onze dealers. Ik vind het leuk om klanten blij te maken en mee te denken over oplossingen. Eén van de leukste herinneringen bij BMN De Klerk was een bedrijfsfeest in Blijdorp. “We kregen een rondleiding achter de schermen en dat was ontzettend interessant! Daarna kregen we een diner waarbij we in het aquarium konden kijken. Dat was een mooie ervaring!”

Mirella Quaak
Mirella werkt alweer vijf jaar bij BMN als receptioniste en secretarieel medewerker. Naast het ontvangen van de gasten beheert ze ook alle certificaten en keurmerken die we hebben en dat zijn er nogal wat! Mirella: “Ik zorg dat alles wat hiermee te maken heeft geregistreerd en gedocumenteerd wordt. Nieuwe informatie en normen stuur ik door naar de betreffende collega’s, zodat iedereen goed op de hoogte is! Dit is belangrijk om bijvoorbeeld zo veilig mogelijk te werken op de bouwplaats. Een positieve audit is dan natuurlijk de kers op de taart!” Het werk vindt Mirella heel afwisselend: “De certificeringsnormen veranderen regelmatig, dus je moet blijven meebewegen om hieraan te voldoen. Het contact en de samenwerking met collega’s is ontzettend belangrijk, want alleen zo haal je een positief resultaat. Of zoals wij het als bedrijf zeggen: ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’ Bij die uitspraak sluit ik mij helemaal aan.”

Sandra van der Zouwen
Toen Sandra haar vorige werkgever liet weten dat ze bij Bouwmaatschappij Midden-Nederland ging werken, stuurde ze nog een fax! In augustus 2023 is ze 25 jaar in dienst. Sandra houdt zich bezig met de administratie van Novafront en daarnaast ook met personeelszaken, samen met Johan Kazen. “Ik ondersteun ook nog eens de directie met het regelen van het telefoonverkeer, in- en uitgaande correspondentie en het beheer van de agenda’s. Al deze verschillende werkzaamheden maken elke dag weer anders! Het leukst vind ik echt het werken met de collega’s en als daar tijd voor is, maken we ook echt een dolletje met elkaar.

Pauline Knape
Pauline is de nieuwste collega van de vier en is sinds december 2022 ons team komen versterken. Ze verzorgt de projectadministratie voor S&DH Bouw en Aannemingsbedrijf Stam. Pauline legt uit: “hierbij moet je denken aan inkoopfacturen verwerken, de urenregistratie van het personeel verzorgen of contacten onderhouden met debiteuren en crediteuren.” Hiervoor werkte ze 22 jaar lang bij hetzelfde bedrijf! Pauline: “Het werk is wel nog even wennen, maar het bevalt prima. Ik ben met open armen ontvangen door collega’s! Hiervoor werkte ik meer in een vrouwenwereld en ik zit nu echt in een mannensector. Dat spreekt mij eigenlijk wel aan,” lacht ze.

Natuurlijk hebben we nog veel meer geweldige collega’s. Houd onze kanalen in de gaten, want we stellen ze regelmatig aan je voor! Heb je ook zin om bij BMN De Klerk aan de slag te gaan? Bekijk al onze vacatures hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM