nieuws 16 december 2021

‘Een rondje maken over de bouw’

Sjoerd Visser is terug op het oude nest! Hij is binnen BMN De Klerk op 1 november begonnen als uitvoerder. Twaalf jaar geleden liep hij bij ons al stage als werkvoorbereider/calculator. Na een aantal jaar als werkvoorbereider te hebben gewerkt, was Sjoerd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In dit interview vertelt hij wélke uitdagingen.

“De afgelopen jaren werkte ik vooral als werkvoorbereider”, zegt Sjoerd. “Daarnaast was ik voor een klein deel ook betrokken bij de uitvoering. Hier bij BMN De Klerk is die verhouding precies omgedraaid: tachtig procent van mijn tijd als uitvoerder, twintig procent betrokken bij de voorbereiding.”

Grootschaliger
Sjoerd: “Na kleinschalige opdrachten voor voornamelijk particulieren was ik toe aan grootschaligere en uitdagendere projecten. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging bij een nieuwe werkgever. BMN De Klerk wilde ook praten en gaf aan op zoek te zijn naar iemand die de uitvoering kan begeleiden. Dat gesprek voelde meteen goed. Het voelde ook meteen vertrouwd: ik kwam veel bekende gezichten tegen!” Ik was al met een andere partij in gesprek maar mijn keuze voor BMN De Klerk was na ons gesprek snel gemaakt.

Uitdagingen
“Met mijn uitdagingen zit het wel goed”, vervolgt Sjoerd. “Mijn eerste project wordt het nieuwe bedrijfspand van Dolderman in Dordrecht. Dat is meteen één van de grootste projecten van BMN De Klerk!” Op dit moment is Sjoerd nog voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding en diverse andere ‘kleinere projecten’. “We hebben er bewust voor gekozen niet in een lopend project te stappen. Als uitvoerder is het beter om vanaf de start bij een opdracht betrokken te zijn.”

Bouwplaats
Sjoerd: “Mijn werk bestaat uit het aansturen van mijn collega’s op de bouwplaats. Daarnaast zorg ik dat de benodigde materialen op tijd worden geleverd en sta ik in contact met alle betrokkenen, zoals onderaannemers en de opdrachtgever. Waar nodig overleg ik met de projectleider. Het is de bedoeling dat ik straks verschillende projecten tegelijkertijd aanstuur. Ik verdeel mijn werkzaamheden dan tussen de bouw en kantoor. Want de werkvoorbereiding blijft ook deel uitmaken van mijn werk.”

Divers
“Hoewel ik nu nog een beetje in mijn functie moet groeien, bevalt het werk hier bij BMN De Klerk prima! Er komen uitdagende en heel diverse projecten aan. Precies wat ik zocht! Hier heb ik ook met veel collega’s te maken, waarvan nog veel bekende gezichten en leuke nieuwe gezichten. Ik denk dat ik hier mijn ambitie om mooie, uitdagende en gevarieerde projecten uit te voeren helemaal kan waarmaken!”

Motorrijden
Sjoerd is dertig jaar oud en woont in Gorinchem. “Ik ben getrouwd en heb een dochter van een half jaar oud. In de zomer stap ik graag op mijn motor voor mooie ritten. Wat sport betreft verdeel ik racefietsen en hardlopen over zomer en winter. En ik vind het leuk om met vrienden op stap te gaan. Ook in mijn vrije tijd ben ik in de bouw bezig. Dan bied ik vrienden en familie graag een helpende hand bij verbouwingen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM