nieuws 18 november 2021

Social Impact Award

BMN De Klerk heeft deze week de Social Impact Award ontvangen voor onze rol als ‘Ambassadeur inclusief werkgeverschap’ van Werkgevers Servicepunt - Baanbrekend Drechtsteden! In 2018 en in 2019 waren wij ook al genomineerd voor deze prijs: driemaal is scheepsrecht!

Inclusief werkgeven betekent werk bieden aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak gaat het om werknemers met een lichamelijke, zintuiglijke, psychische of chronische aandoening.

Belangrijke rol
Het realiseren van ‘social impact’ speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award worden ondernemers met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje gezet. Het doel van deze award is andere werkgevers inspireren én laten zien dat social impact ook economische impact kan hebben!

Bedrijfsvoering
Het Werkgevers Servicepunt Baanbrekend Drechtsteden nomineert ondernemingen die laten zien dat een gezonde bedrijfsvoering prima samen kan gaan met het aan het werk helpen van mensen met een beperking. 

Jury
Een onafhankelijke jury bepaalt welke ondernemer de Social Impact Award in de wacht sleept. De prijzen bestaan uit een fysieke award, een geldbedrag én een interview in een - werkgevers -magazine.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM