nieuws 5 augustus 2021

Maatschappelijk betrokken: sponsoring

Wij zijn meer dan een bouwbedrijf! Behalve het realiseren van fraaie en functionele bouwprojecten, tonen wij op verschillende vlakken onze maatschappelijke betrokkenheid. Eén van die vlakken is sponsoring!

Onze sponsoring spits zich met name toe op lokale en regionale activiteiten. We zijn actief op het gebied van sport, maar ook diverse goede doelen-organisaties worden door ons ondersteund.

Sport
In Hardinxveld-Giessendam profiteren de korfbalverenigingen HKC en Vriendenschaar en de lokale wielerronde van onze betrokkenheid. Buiten Hardinxveld sponsoren wij op sportief gebied ook Korfbalvereniging PKC in Papendrecht en de basketballers van BC Virtus in Werkendam.

Sponsoring
Buiten onze sponsorbetrokkenheid op sportief gebied, zijn er diverse andere doelen waar wij bij betrokken zijn. In Boven-Hardinxveld zijn wij sponsor van het Moonlightshopping en de Hartje Winter Braderie. Verder zetten wij ons in voor kankerbestrijding, door het steunen van Stichting Inspire2liveMusic. Andere doelen waar wij onze naam aan verbinden zijn de Feestweek Stichting Het Vierspan Hardinxveld-Giessendam, het Hagi-Event, Stichting Piet Hein, Stichting Wetech en verschillende eenmalige sponsoring-activiteiten.

Wil je meer weten over onze sponsoring en maatschappelijke betrokkenheid, neem dan eens contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM