nieuws 2 juni 2022

‘Bij BMN De Klerk doen ze wat ze zeggen!’

Tjaden is een in binnen- en buitenland opererend bemalings- en boorbedrijf met meer dan een eeuw ervaring op het vlak van grondwatertechnieken. Ze moeten hun huidige locatie in Heerjansdam verlaten. Benjamin Vos van BPI Vastgoed uit Barendrecht ondersteund hen bij die zoektocht naar een nieuwe locatie en begeleidt de ontwikkeling van hun nieuwe bedrijfspand.

Benjamin: “Het is een zoektocht langs een aantal verschillende locaties geweest. Uiteindelijk heb ik samen met een partner een kavel in Zevenbergschenhoek aangekocht, waar het nieuwe pand van Tjaden, met alle specifieke wensen, gerealiseerd kan worden. BMN De Klerk verzorgt de bouw.”

BPI Vastgoed 
BPI Vastgoed is klein en flexibel. Het grote voordeel daarvan is dat zij geen hinder ondervinden van protocollen en stroperige organisatievormen. Wanneer ze investeren in een vastgoedproject, gaan ze er volledig voor. Een werkwijze die goed aansluit bij het karakter van BMN De Klerk.

Strakke deadline 
“Via een gemeenschappelijke relatie was ik al bekend met BMN De Klerk”, vertelt Benjamin. “Die relatie adviseerde mij BMN De Klerk te benaderen voor de uitvoering van de bouw voor Tjaden. Door een aantal specifieke wensen is die bouw en mooie uitdaging. Bovendien hebben we te maken met een strakke deadline! Op basis van ons eerste gesprek was er veel wederzijds vertrouwen. ‘We gaan het met elkaar doen’ was de uitkomst! BMN De Klerk acteerde erg proactief door de bestelling van de prefab betonpalen direct in gang te zetten.

Vertrouwen
Benjamin: “Het zegt genoeg over het wederzijdse vertrouwen dat BMN De Klerk de fundering al gemaakt had, nog voordat ons contract definitief was ondertekend. Ze hebben onmiddellijk heipalen, staalconstructie en de gevelpanelen ingekocht. Dat is een direct gevolg van de strakke deadline: op 1 november 2022 moet het pand worden opgeleverd. BMN heeft tot in detail een heel concrete planning gemaakt. In juli bereiken we het hoogste punt, waar we extra aandacht op willen vestigen!”

Onderscheiden
Benjamin: “De totale ontwikkeling gaat om een grote oppervlakte, van ongeveer één hectare. Voor het onderhoud van de boorstellingen wordt een dak-verhoging gerealiseerd. Verder komt er een grote wasplaats, die doorloopt in de technische ruimte. Daarvoor moet een put geboord worden. Tjaden kan zich op dat vlak wel onderscheiden, omdat dit hun specialisme is! Daarnaast wil Tjaden een milieuvriendelijk pand”, vervolgt Benjamin. “Daarvoor maken ze gebruik van warmte-koudeopslag met aardwarmte. Ook op dat vlak kan Tjaden laten zien wat ze in hun mars hebben met hun expertise in grondboringen.”

Samenwerking 
“De samenwerking met BMN De Klerk verloopt erg prettig. Ze zijn heel praktisch en de lijnen zijn kort. Mathijs de Boon is onze vaste contactpersoon en hij regelt alles. Er wordt snel gereageerd op verzoeken en ze doen wat ze zeggen. BMN De Klerk is een platte en professionele organisatie!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM