nieuws 3 december 2020

Uitbreiding in laatste fase

Ondertussen, in Dordrecht: onze werkzaamheden voor de uitbreiding van Continental Bakeries zijn in een vergevorderd stadium. André van den Heuvel en Jos van Leerdam vullen samen het totaalplaatje in. Jos begeleidt de werkzaamheden op de locatie samen met onze onderaannemers en timmerlieden, André vanuit ons kantoor.

Continental Bakeries in Dordrecht maakt bekende merken biscuits, sweets, broodvervangers en toast. André vertelt over de voortgang van de uitbreiding.

Verdiepingsvloer
“We hebben twee nieuwe gebouwen geplaatst, én een verdiepingsvloer in het bestaande magazijn. Die werkzaamheden zijn voortvarend verlopen. In totaal is er zo’n 1.000 m2 extra vloeroppervlak bijgekomen! Eén aanbouw is ten behoeve van chocoladetanks en binnensilo’s, en in de andere aanbouw komt een magazijn, technische dienst en een kantine voor de medewerkers. Op de nieuwe verdiepingsvloer van 4400 m2 in het bestaande magazijn zijn de scheidingswanden reeds geplaatst en de gietvloeren aangebracht; het wordt een mooie, afgewerkte ruimte.”

Uitdagingen
“De productie van Continental Bakeries mocht niet lijden onder onze werkzaamheden! Door onze goede voorbereiding en ervaring met ‘foodsafe’ werken en de samenwerking met Continental Bakeries, kon het productieproces ongehinderd doorgang vinden.”

Uitgesteld
“Onder invloed van het corona-virus hebben we op verzoek van de opdrachtgever een pas op de plaats gemaakt. Op 1 september hebben we onze bouwwerkzaamheden hervat. Alles verloopt volgens planning. Door extra werkzaamheden als gevolg van uitgestelde werkzaamheden aan installaties door andere partijen, hebben we de oplevering moeten opschuiven. In plaats van einde 2020, leveren we eind januari 2021 op.”

Kunnen wij ook iets voor jou betekenen? Bezoek onze website voor de beste oplossing op het gebied van bouwen met visie of neem eens contact op met onze mensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM