nieuws 18 februari 2021

‘Vertrouwen, samenwerking en gemeenschappelijke bedrijfscultuur’

Van Es Architecten uit Sliedrecht heeft een bijzondere relatie met BMN De Klerk. Wij zitten met regelmaat, maar vaak in verschillende rollen aan tafel met elkaar. Dirkjan van Es vertelt in dit interview over onze langdurige relatie.

“Om te beginnen hebben wij regelmatig de rol van leverancier in onze relatie met BMN De Klerk. In dat geval nodigen zij ons uit om mee te werken aan een project waarvoor zij op zoek zijn naar een architect of adviseur voor de bouwkundige uitwerking. Als onderaannemer verzorgen wij dan het ontwerp en de uitwerking van een bouwplan. We regelen vergunningen en werken het ontwerp tot in detail uit.”

Bouwteam
Dirkjan vervolgt: “In de andere rol nemen we gezamenlijk plaats in een bouwteam. We werken dan samen met de andere deelnemers een plan uit. En in het derde geval zijn juist wij de uitnodigende partij: BMN De Klerk fungeert dan als aannemer in een project waar wij de opdracht toe hebben gekregen.”

“Ongeacht in welke vorm we met elkaar aan tafel zitten, weten we altijd goed samen te werken. Omdat we elkaar van verschillende kanten kennen, is onze ‘complete relatie’ onze grote kracht. We weten wat nodig is en wat we kunnen verwachten.”

Schakelen
“In mijn ogen is de kracht van BMN De Klerk dat ze makkelijk schakelen. Wanneer zij benaderd worden voor een opdracht waar geen ontwerp voor gemaakt is, nodigen ze ons uit. Samen doorgronden we dan de klantvraag. Het grote voordeel is bij ons eerste ontwerp BMN De Klerk de klant ook gelijk een prijsindicatie kan geven. Die combinatie van beeld én prijs wekt vertrouwen!”

Referenties
“Op dat vlak hebben we ook een aantal mooie referenties. De nieuwbouw voor Van Hoften Installatietechniek bijvoorbeeld. We maakten beide deel uit van het bouwteam en hebben de opdracht in zeer korte tijd gerealiseerd: in een jaar tijd van bouwtekening tot oplevering! Een ander voorbeeld is het Lascentrum. Daarbij waren wij architect namens de opdrachtgever en was BMN De Klerk de aannemer. We hebben daar een compleet plaatje gerealiseerd: bedrijfsgebouw, kantoor en interieur.”

Bedrijfscultuur
Dirkjan: “Wij spreken dezelfde taal. No-nonsens, praktisch, korte klappen en niet te ingewikkeld: onze bedrijfsculturen matchen! Daarom kan een opdrachtgever ons met alle vertrouwen met een budget en wensenlijst op pad sturen. Wij ontzorgen de opdrachtgever volledig. En onvoorziene omstandigheden, die inherent zijn aan elk project, lossen we door onze goede onderlinge communicatie en wederzijds vertrouwen altijd op!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM