nieuws 1 oktober 2020

Verhuizer verhuist

In opdracht van Gebroeders Blokland bouwen wij voor G. den Dikken & Zn. verhuizingen aan de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam een nieuw bedrijfspand. Op maandag 28 september is door Cees den Dikken en zijn kleinzoon Twan den Dikken de eerste paal geslagen.

De oude loods aan de Nieuweweg, die in de nacht van 18 augustus 2017 door brand werd verwoest, is gesloopt. Wij bouwen hier een nieuwe bedrijfshal van 34 meter lang 18,5 meter breed terug. De bedrijfshal is ontworpen met een zadeldak. De nokhoogte is negen meter en de goothoogte is zes meter. Op de begane grond komt een opslagruimte, een kantoorruimte en een toiletgroep. De eerste verdieping biedt straks nog meer plek aan kantoren en daar bevindt zich ook de kantine. Het ontwerp en de bouwkundige uitwerking is verricht door Muller Ontwerp & Advies.

Familiebedrijf
Verhuisbedrijf G. den Dikken & Zn. is een echt familiebedrijf, dat stamt uit 1947. Het begon allemaal met een bodedienst van en naar Dordrecht. In het begin zelfs nog met paard en wagen! Later verschenen de eerste vrachtwagens en toen de vraag naar bodediensten steeds minder werd, kwam de nadruk op het verhuizen te liggen.

Gebroeders Blokland
Den Dikken is op dit moment gevestigd aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. Op deze locatie ontwikkelt Gebroeders Blokland het nieuwbouwproject “De IJzergieterij”. Op dinsdag 24 juni 2020 is met de Gemeente Hardinxveld-Giessendam de samenwerkingsovereenkomst voor dit project getekend.

Nieuw
John den Dikken, inmiddels al de derde generatie Den Dikken in het familiebedrijf, kijkt niet alleen beroepsmatig uit naar de aanstaande verhuizing: “Het is een nieuw begin op een nieuwe plek. De locatie aan de Nieuweweg is beter toegankelijk en we ‘woonden’ al meer dan veertig jaar aan de Rivierdijk: tijd voor iets nieuws! Het contact met BMN De Klerk verloopt hartstikke prettig. We hebben een erg prettig gevoel bij de samenwerking!”

De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal in 2021.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM