nieuws 28 april 2022

‘Het bouwbedrijf in uitvoering draaiende houden’

Jos van Leerdam is één van de eigenaren van BMN De Klerk. Studio PiB is een dag met Jos op pad geweest: dat heeft een fraaie video opgeleverd! Aan de hand van Jos zie je hoe zijn gemiddelde werkdag eruitziet én krijg je een origineel inzicht in onze manier van doen.

Jos houdt zich bezig met de buitenorganisatie van de bouwafdeling. Hij communiceert liever direct met de mensen buiten, dan via de computer. We volgen Jos van een bezoek aan een werk, naar een overleg. Vergaderingen horen er zeker bij: zowel met de eigen mensen als met externe partijen.

'Ik zweef er overheen'
In zijn taak het bouwbedrijf in uitvoering draaiende houden, heeft Jos nauw contact met de uitvoerders en de voorlieden op de bouw. Hij constateert de afgelopen vijftien jaar een verschuiving bij de bouw van kantoorpanden. “Vroeger was een kantoorpand een blokkendoos die vooral functioneel moest zijn. Nu zien we dat kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen in de uitstraling van luxe panden. Daarom levert de upgrade in deze markt mooi werk op!”

'Kan niet bestaat niet'
De video ademt de positieve flow waar wij als organisatie trots op zijn. Wij zorgen altijd – linksom, rechtsom of hoe dan ook – dat het werk voor elkaar komt! Jos laat goed zien dat we dat doen door samen te werken en goed te communiceren!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM