10 april 2024

Positieve periodieke audit!

Wij zijn trots dat we opnieuw succesvol de periodieke audit hebben doorstaan voor de ISO 9001: 2015 en VCA** 2017/6.0 certificeringen. Dit bevestigt dat onze kwaliteits-, arbo- en milieumanagementsystemen voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld door de ISO-normen.

Consistent in naleving

De audit, in februari en maart uitgevoerd door EBN Certification, heeft aangetoond dat wij ons onverminderd inzetten voor kwaliteit en veiligheid. Maar ook dat we consistent zijn in de naleving van deze normen. Hoewel er geen afwijkingen zijn geconstateerd, heeft het proces ons waardevolle leermomenten opgeleverd. Daarmee blijven we onze processen continu verbeteren.

Betrouwbare partner

Dit succes is te danken aan de inzet van al onze medewerkers, zowel op kantoor als op de bouwlocaties. Zij zetten zich dag in dag uit in om de hoogste normen van veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Hun toewijding en harde werk zorgt dat BMN De Klerk een betrouwbare partner is voor al onze opdrachtgevers.

Voordelen voor klanten

Deze verlenging onderstreept ook de directe voordelen voor onze klanten. We zetten opnieuw een belangrijke stap in de bevestiging van onze rol in de bouwsector, met een onverminderde focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem contact op voor meer informatie over onze certificeringen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM