17 april 2024

Taart en timmeren: het koperen jubileum van Sijmen Stuij!

Wij nemen de tijd onze vakmannen in het zonnetje te zetten! Daarom een interview met Sijmen Stuij, ter ere van zijn 12,5-jarig jubileum bij Stam+SDH aannemingsbedrijf!

Woensdag 10 april werd met taart en slingers stilgestaan bij het jubileum van Sijmen.

Een mooie en lekkere taart

Sijmen: “Het was een gezellig moment, met een klein praatje en een mooie en lekkere taart. Voordat ik in dienst kwam, was ik ook al leerling-timmerman: eigenlijk kom ik hier al zestien jaar over de vloer! Ze wilden mij graag houden, dus tegelijk met mijn diploma kreeg ik een contract uitgereikt!”

Van funderingen tot aftimmeren

“Ik doe echt van alles”, vertelt Sijmen over zijn gevarieerde werk. “Van funderingen tot en met het aftimmeren. Wij bouwen veel aan kleinere klusjes, vooral voor particulieren. Woningen, een aanbouw of verbouwingen. De bouw zit echt in de familie. Mijn vader is metselaar, ik heb voor het timmeren gekozen.”

Werken met vertrouwde team

Sijmen: “Nu we onder de vleugels van BMN De Klerk vallen, heb ik mijn eigen werk kunnen voortzetten. Wij werken nu met ons vertrouwde team vanuit Hardinxveld-Giessendam en hebben er veel collega’s bijgekregen. De sfeer is goed en de ondersteuning vanuit kantoor is prima verzorgd! Ik heb het prima naar mijn zin, vind mijn werk leuk en kijk nu al uit naar het volgende jubileum!”

Familie vraagt mij voor klusjes

Sijmen is 32 jaar oud en woont in Ottoland. “Ik ben getrouwd en heb twee kindjes, Regelmatig word ik door familie gevraagd voor klusjes. De vakanties regelt mijn vrouw. Laatste keer zijn we naar Kroatië geweest en dat was leuk! Mijn schoonvader ging mee en ik moest met de caravan rijden. Met kinderen is het altijd druk, maar een dagje gewoon hangen is ook heerlijk.”

Maakt het verhaal van Sijmen je nieuwsgierig naar werken bij BMN De Klerk, Novafront of Stam + SDH? Bekijk dan onze vacatures.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM