27 maart 2024

Veiligheid Versterkt als je Samenwerkt!

Dit vaststaande feit is hét thema van de Bewust Veilig Dag 2024. Wij hebben bij BMN De Klerk veiligheid hoog in ons vaandel staan. Daarom besteden wij vandaag, 27 maart, dan ook vol overtuiging aandacht aan alle mogelijke vormen van veiligheid in de bouw!

De jaarlijkse dag is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

Honderden bedrijven

Door een datum centraal te stellen, willen de organiserende instellingen extra aandacht genereren voor veilig en gezond werken in de bouw, techniek en onderhoudssector. Zoals gezegd, doen honderden bedrijven dat in 2024 onder het motto ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt’. Samenwerking is essentieel voor het veilig houden van de werkplaats.

Bewustzijn in de keten

Daarom is het belangrijk dat heel de keten zich bewust is van maatregelen die gezond en veilig werken mogelijk maken. Het is goed te merken dat verschillende belanghebbenden elkaar weten te inspireren. Want alleen door samen te werken kunnen we ongevallen uitsluiten of beperken.

Doe daarom mee, en sta op 27 maart 2024 samen met heel de hele sector stil bij Bewust Veilig Dag!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM