20 juli 2023

Vlog 1: op locatie bij de Kiboe-hoeve

Altijd al benieuwd geweest naar welke werkzaamheden BMN De Klerk uitvoert op een bouwplaats? Dat komt goed uit, want in deze allereerste vlog nemen we je mee naar de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht! BMN De Klerk is verantwoordelijk voor de verbouwing van de parkboerderij en in oktober zal dan de vernieuwde en moderne parkboerderij de deuren weer openen!

In het bericht uit april hebben we al verteld over de verbouwplannen van deze iconische kinderboerderij. Nu hebben we daar ook bewegend beeld bij! Thirsa neemt in de vlog de camera in de hand en bezoekt onze collega’s die ter plaatse aan het werk zijn.

Werkzaamheden

Op de bouwplaats vinden meerdere werkzaamheden tegelijk plaats. In de vlog zien we dat de HSB-dakelementen van het nieuwe hoofdgebouw worden geplaatst. De HSB-wanden zijn inmiddels gezet. Ook de installatie van de elektrische voorzieningen binnenin het hoofdgebouw, zoals de meterkast zijn in volle gang. 

De dieren zijn overgebracht naar zorgboerderij De Nieuwe Beer in Dordrecht en zullen bij terugkomst grotere hokken en ruimere weides krijgen. De nieuwe gebouwen zijn eveneens veel duurzamer dan voorheen. De werkzaamheden verlopen volgens planning en dat betekent dat begin oktober Parkboerderij De Kiboe-hoeve weer open kan! 

Benieuwd naar het definitieve ontwerp van de parkboerderij? Deze is hier te downloaden via de website van de gemeente Zwijndrecht.

Kiboe-hoeve
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM