6 oktober 2023

BMN De Klerk voelt vertrouwd voor Anneke Korevaar

Anneke Korevaar is een geboren en getogen Hardinxveldse. In het verleden werkte ze bij de Rabobank in het dorp en na een commerciële functie, waarin ze telefonische verkoop en het opstellen van offertes verzorgde, was ze toe aan iets anders. Anneke werkt inmiddels alweer vijf maanden bij ons als administratief medewerkster.

“Ik ben een beetje via-via terecht gekomen bij BMN De Klerk”, vertelt Anneke. “Ik hoorde dat er een plek vrijkwam en heb zelf gebeld.”

Vertrouwen

En toen ging het snel. “Het gesprek was goed en in juni ben ik begonnen. Toch verschilt het werk wel van haar vorige ervaringen. “Peter Huizer kende mij nog uit mijn bank periode, en ik heb redelijk brede ervaring. Ik voelde direct vertrouwen, dat is wel heel prettig!” Anneke kwam in een warm bad terecht: “Ik vind het hier heel ontspannen. De manier van omgaan met elkaar, de wijze waarop ik ben ontvangen. Het voelde heel vertrouwd!”

Pensionstalling

Anneke combineert haar werk met een baan in de pensionstalling voor paarden van haar broer. “Heel ander werk, maar die combinatie zorgt dat ik van beide banen heel erg geniet!” In de stal zorgt ze dat alles aan kant is, dat de paarden op tijd worden gevoerd en dat de klanten tevreden zijn. “Bij BMN De Klerk hou ik mij bezig met de administraties van Aannemingsbedrijf Stam en S&DH Bouw.”

Afwisseling

Anneke: “Mijn voorgangster Pauline heeft mij nog een aantal weken ingewerkt. We zitten hier met z’n vieren op de afdeling: er is altijd iemand die mijn vragen kan beantwoorden. Ik heb ondertussen al veel geleerd, leer nog steeds veel en stel vragen wanneer ik nog meer wil weten!” Anneke werkt twintig uur in de week bij BMN De Klerk. “De afwisseling met de stal bevalt mij heel erg goed, ik ben erg blij met de stap die ik heb gezet!”

Wintersport

Haar vrije tijd brengt Anneke graag met vrienden door. “We gaan uit eten, of borrelen. Maar lezen en televisie kijken doe ik ook graag. Eens in de week sport ik bij korfbalvereniging Vriendenschaar: combi fit. Ongeacht het seizoen of het weer, altijd buiten!” Wintersport is haar grote vakantieliefde: “Frankrijk, Oostenrijk. Ik ben overal geweest en vind het overal leuk. Ik doe aan skiën, en natuurlijk ook aan apres skiën!”

Penningmeester

Naast de ontspanning in haar vrije tijd, is Anneke ook alweer zo’n tien jaar de penningmeester van verzorgingshuis Lange Wei in Boven Hardinxveld. “Na mijn periode bij de bank ben ik door bekenden daarvoor gevraagd.” Anneke besluit: “Mijn baan bij BMN De Klerk is heel leuk, ik ga met veel plezier naar mijn werk. Mijn ambitie is mijn werk zo goed mogelijk te doen, oppakken wat op mijn pad komt!”

Heeft het verhaal van Anneke je interesse gewekt? Kijk dan eens op onze vacaturepagina .

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM