nieuws 17 juni 2021

Eerste paal voor BUKO!

De eerste paal van de nieuwe regiovestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht is geslagen! Onlangs brachten we jullie al op de hoogte van onze vernieuwde samenwerking met de verkeersvoorzieningenspecialist uit Elst. In 2019 hebben wij voor BUKO al het nieuwe bedrijfspand in Elst opgeleverd.

In opdracht van vastgoedinvesteerder Scheybeeck bouwen wij de nieuwe vestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht. Dit keer zijn we uitgenodigd om deel te nemen in het bouwteam. Deze uitnodiging is een voortvloeisel van onze zeer prettige eerdere samenwerking met Scheybeeck en BUKO Infrasupport bij het nieuwbouwproject in Elst (Utrecht).

Feestelijk
In aanwezigheid van medewerkers van BUKO en betrokkenen partijen van het bouwproject, heeft Wethouder Peter Luijendijk onder feestelijke omstandigheden de eerste paal voor de nieuwe regiovestiging geslagen. De gebeurtenis werd opgeluisterd met een hapje en een drankje. Dit alles vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. De begeleidende video geeft een duidelijk beeld van de gebeurtenissen!

Overkapping
In Barendrecht bouwen we behalve een nieuw kantoorpand en een bedrijfshal, ook een grote overkapping en terreinafscheiding. Verder verzorgen we de infra op het eigen terrein rondom de panden: terreinverharding en ondergrondse leidingen. Het complex grenst aan een waterpartij. Door de groenvoorziening bij de terreinafscheiding ontstaat een natuurlijk verloop met de omgeving.

De oplevering van de nieuwe vestiging van BUKO in Barendrecht is gepland voor het begin van 2022.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM