nieuws 2 september 2021

Laatste loodjes bij De Klerk Staalconstructie

De oplevering van het nieuwe kantoorpand van De Klerk Staalconstructie in Werkendam komt steeds dichterbij! Naast de bestaande bedrijfshal, die wij in het verleden ook hebben gebouwd, staat nu ook het nieuwe kantoor.

Wij hebben jullie al eerder op de hoogte gebracht van onze werkzaamheden aan de Beyerinckweg in Werkendam. De Klerk maakt staalconstructies vanuit hun bedrijfshal. Op 19 februari 2021 vierden we een feestje voor het slaan van de eerste paal. Nu een klein halfjaar later, is het bijna zover dat De Klerk Staalconstructie het nieuwe pand kan gaan betrekken!

Oplossing
In de oude situatie was alleen kantoorruimte voor de chef werkplaats in de bedrijfshal. Als tijdelijke oplossing werd door de kantoormedewerkers gebruik gemaakt van units, die tegen de bedrijfshal waren geplaatst. Wij hebben nu de definitieve oplossing verzorgd voor het groeiende De Klerk Staalconstructie!

Uitzicht
Wij hebben een pand gerealiseerd van 840 vierkante meters, verdeeld over drie bouwlagen. Op de begane grond, behalve de entree is een was- en kleedruimte voor de medewerkers van de werkplaats. De eerste verdieping wordt gekenmerkt door een buitenterras met uitzicht over de polder. Op deze verdieping is ook de personeelsruimte gevestigd. De tweede verdieping ten slotte, biedt plaats aan kantoren en overlegruimtes. 

Afwerking
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe pand. De vloerafwerkingen, foto- en moswanden en het interieurwerk krijgt nog de verdiende aandacht. Daarnaast zal tussendoor het straatwerk ook nog worden opgeknapt.

Fijne samenwerking
Wij kijken terug op een mooi project met een fijne samenwerking met Van Es Architecten en De Klerk Werkendam. Er is tijdens dit project door Van Es Architecten goed ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever. En zij hebben dit goed kunnen vertalen op papier, waardoor wij uitstekend ons werk hebben kunnen verrichten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM