nieuws 24 februari 2022

‘Er is veel wederzijds vertrouwen!’

Je hebt wel eens van die samenwerkingen die naar meer smaken. En voor je het weet ben je dan jaren en talloze projecten verder. Zo is het precies gegaan tussen Barth Installatietechniek uit ’s-Gravendeel en ons: sinds onze eerste succesvolle samenwerking blijven we elkaar opzoeken.

“Ik denk dat we bij het werk voor Nieuwbouw restaurant De Limonadefabriek voor het eerst met BMN De Klerk zijn opgetrokken. Dit was in 2011”, vertelt Karel Barth. “En sindsdien zijn we aan elkaar blijven hangen: we werken heel regelmatig samen. Al snel ongeveer een stuk of drie grote projecten per jaar.”

Bouwteam
De voorkeur van Karel gaat uit naar samenwerken in een bouwteam. “In een bouwteam kunnen we zo creatief mogelijk een oplossing voor de opdrachtgever bedenken. Het werkt gemakkelijk, omdat je vaak al bekend met de partners in het team.” Karel vervolgt: “Maar het gebeurt ook regelmatig dat we BMN De Klerk treffen bij een aanbesteding.”

Eerlijk
Karel: “Wij kunnen alles onderling bespreken en we trekken samen op. We maken een ontwerp en overleggen over de prijs. De lijnen zijn kort en we zijn altijd eerlijk naar elkaar, ook wanneer er eens een keer iets niet goed gaat! Het is wat mij betreft een ideale samenwerking.”

Praktische oplossingen
“De kracht van BMN De Klerk is dat ze kort en krachtig zijn. Er zit snelheid in en ze bieden praktische oplossingen: goede kwaliteit voor een goede prijs. We hebben hetzelfde DNA en dat merk je in de onderlinge contacten. De samenwerking met Peter Huizer, André van den Heuvel, Mathijs de Boon en in uitvoering met Jos van Leerdam en het team verloopt precies hetzelfde! We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor de opdrachtgever.”

Projecten
Karel: “De opdrachten waaraan we werken met BMN De Klerk zijn heel divers. Kantoren, distributie of utiliteit. Voorbeelden van mooie projecten die we samen met BMN De Klerk hebben gerealiseerd? De nieuwe brandweerkazerne in Papendrecht, het Lascentrum en Altec in Papendrecht, Bystronic in Meerkerk of recent de nieuwbouw van Logisticon in Groot-Ammers.

Vertrouwen
Karel besluit: “We zijn echt partners. We benaderen een project vanuit de praktische kant en het overleg verloopt snel en goed. Daarnaast houden we rekening met elkaars werk: dat maak je ook wel eens anders mee… Afspraak is afspraak en er is veel wederzijds vertrouwen!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM