nieuws 25 juni 2021

Univé sloopwerkzaamheden en contractondertekening

Ons werk voor de revitalisatie van het kantoorpand van Univé in Sliedrecht gaat hand in hand met mooie video’s. Waar we voor het verkrijgen van de opdracht nog een ‘vogelvlucht video’ hebben ingezet, kunnen we nu een ‘sloopfilmpje’ tonen.

De sloopwerkzaamheden in en rond het gebouw zijn, zoals jullie kunnen zien, op dit moment in volle gang. Ondertussen hebben we ook het contract ondertekend met de opdrachtgever.  
Het bouwteam is, in samenwerking met de opdrachtgever, adviseurs, installateurs en ons als bouwkundig aannemer, een onderzoek gestart naar de duurzaamheid van het pand. 
Als methodiek hiervoor wordt GPR-gebouw gebruikt. GPR-gebouw meet en beoordeelt de prestaties van vastgoed op verschillende thema’s: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Zodra er duidelijkheid is over de duurzaamheidsmethodiek en de GPR-score, zijn de sloopwerkzaamheden volgens planning afgerond en kunnen we gaan (op)bouwen!

Inpandig
We steken het complete pand van Univé in een nieuw jasje. In maart zijn we begonnen met de voorbereidingen van dit grote revitaliseringsproject. We knappen het kantoorpand zowel van binnen als van buiten op. Het krijgt een compleet nieuwe uitstraling! Na het sloopwerk nemen we de wanden, vloeren en plafonds onderhanden en wordt het pand compleet nieuw ingericht. Er komt in het pand ruimte voor duurzame installaties die de verwarming, koeling en ventilatie verzorgen.

Nieuw jasje
Ook de bestaande gevels komen aan de beurt. Met nieuwe gevelkozijnen, houten gevelbekleding en andere kleuren ontstaat een volledig nieuwe en moderne uitstraling. Naar alle waarschijnlijkheid zal op het dak van het 2-laagse gebouw een groen dak gerealiseerd gaan worden. Dit vegetatiedak is onder andere goed voor de biodiversiteit, waterretentie en energiebesparing. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! 

Bekijk hieronder de video.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM