nieuws 8 juli 2021

Betonnen buitenvloer Dubbeldam Groep

In Schelluinen zijn wij in februari gestart met de nieuwbouw van het bedrijfspand voor Dubbeldam Groep. Eerder vertelden wij jullie over het heiwerk en het proefaspect voor de Wet kwaliteitsborging van dit project. Nu nemen we jullie mee in de afrondende fase.

Voor de uitbreiding van Metagro, waar wij met de in aanbouw zijnde bedrijfshal nog 2.540 vierkante meter extra vloeroppervlakte creëren, zijn wij inmiddels in de afrondende fase. Inmiddels is de afdeling afbouw al verhuisd naar dit nieuwe gedeelte. Net als bij de andere panden van de Dubbeldam Groep in Schelluinen, komt ook rondom de nieuwbouw een onderheide gewapende betonvloer. Het betreft nog eens 3.200 vierkante meter extra buitenterrein ten behoeve van opslag van de cabines en noodzakelijke parkeerplaatsen! 

Fundering
De betonvloer wordt gefundeerd op 660 stuks Mini Vibropalen. Dat is een economisch voordelig en in het werk snel te realiseren paalsysteem. Het is bij uitstek geschikt voor de fundering van bedrijfsvloeren op minder draagkrachtige grond. De 20 centimeter dikke gewapende betonvloer, welke na het aanbrengen van de paalfundering aangebracht zal worden, heeft een belasting van 25 kN/m2 en is geschikt voor verkeersklasse 45. Het toegepaste systeem is ontworpen om maximale functionaliteit en minimaal onderhoud te bieden. De oppervlakte van de vloer wordt mechanisch geschuurd en gebezemd, met het afschot mee.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM