nieuws 25 februari 2021

Heipalen bij drie nieuwe projecten de grond in

Op drie plaatsen voeren wij deze week met onze partner Boer BV uit Meerkerk heiwerkzaamheden uit. Een mooi moment deze nieuwe projecten, waarvoor de palen de grond ingaan, voor het voetlicht te brengen! 

Dubbeldam Groep | Schelluinen
Voor de nieuwbouw van het bedrijfspand van Dubbeldam Groep in Schelluinen vormen 295 prefab betonpalen de fundering. Met behulp van twee Junttan heimachines worden in anderhalve week tijd de palen op hun definitieve plaats geslagen.

De uitbreiding, grenzend aan de huidige bebouwing, levert 2.540m2 extra vloeroppervlakte op. In verband met de migratie van Merford Cabins en Metagro in Schelluinen is deze uitbreiding noodzakelijk. Het uitgebreide gebouw volgens ontwerp van Muller Ontwerp & advies wordt naar verwachting in juli 2021 opgeleverd.

Logisticon Water Treatment | Groot-Ammers
Het kantoorpersoneel van Logisticon Water Treatment in Groot-Ammers heeft in verband met de uitbreiding en renovatie van het bestaande kantoor haar intrek genomen in tijdelijke kantoorunits.

Aansluitend aan deze verhuizing zijn wij direct begonnen met het heiwerk van de stalen buispalen voor de dakopbouw op het huidige kantoor. Ook voor de uitbreiding van de kantine met buitenterras aan de waterzijde, verrichten we heiwerkzaamheden. De in te heien stalen buispalen worden aan elkaar gelast en na gereed heiwerkzaamheden afgestort met beton. Architect en directievoerder voor Logisticon Water Treatment is Van Es architecten. Bekijk hier hoe onze werkzaamheden bij Logisitcon Water Treatment verlopen.

De Klerk Staalconstructie | Werkendam
Met het slaan van dertig prefab betonpalen zijn wij deze maand ook begonnen met de uitvoering van de bouw van het nieuwe kantoorpand voor De Klerk Staalconstructie in Werkendam. Het nieuwe kantoorpand komt naast de bestaande bedrijfshal. Lees hier meer over het nieuwe kantoorpand.

Het ontwerp van het kantoorpand is verzorgd door Van Es architecten uit Sliedrecht. Meer lezen over deze samenwerking? Lees hier het interview met Dirkjan van Es. De oplevering van de nieuwbouw is gepland voor eind juli 2021.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM