nieuws 7 april 2022

Oplevering BUKO!

We hebben de nieuwe regiovestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht opgeleverd! Op vrijdag 18 maart was de oplevering, op 1 april hebben de medewerkers van BUKO de nieuwe vestiging in gebruik genomen.

Werkvoorbereider Kees Sterrenburg heeft je tijdens de bouw op de hoogte gehouden over de voortgang van het project. Nu vertelt hij over de afronding.

Volgens planning
“Voor BUKO hebben we het kantoorpand, de bedrijfshal, een overkapping en het terrein gebouwd en opgeleverd. Het bouwproces is volgens planning verlopen, al was het flink doorwerken tegen het einde!” Kees vervolgt: “De unieke mahoniehouten gevelkozijnen zijn de grote blikvanger, daar heb ik al eerder over verteld. We hebben die kozijnen in eigen productie gemaakt.”

Details
“Dat was één van de specifieke ideeën van architect Eric Priester van Idea Ontwerp uit Amsterdam”, vertelt Kees. “In de voorbereiding hebben we veel overleg gehad met Eric, maar ook gedurende het bouwproces waren de contacten zeer nauw. Dat heeft ertoe geleid dat de details in het ontwerp in optima forma naar voren zijn gekomen in het eindresultaat. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan de hardglazen binnenwanden, de plafondaansluitingen en het zetwerk rond de aluminium gevelkozijnen.”

Hoogwaardig en luxe
Kees: “We hebben ons ook bemoeid met het interieur: we hebben de keuken en het baliemeubel geleverd en geplaatst. Alles bij elkaar heeft dat geresulteerd in een zeer luxe kantoorpand van hoogwaardige kwaliteit! De opdrachtgever heeft hoge eisen gesteld en in goede samenwerking met de architect en het volledige bouwteam hebben we die wensen tot uiting laten komen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM