nieuws 27 januari 2022

Personeelskrapte? Open Dag Bouwmensen!

Eerder deze maand brachten we de personeelskrapte in de bouwwereld onder de aandacht. En in november al plaatsten we een interview met Erik van Noordenne, de directeur-bestuurder van Bouw- & Inframensen Zuid-Holland Zuid. Met de Open Dag van Bouwmensen voor de deur, is dit het ideale moment beide onderwerpen te combineren!

De personeelskrapte in de bouw is terug op hetzelfde niveau als voor de coronacrisis. Bouwbedrijven hebben moeite personeel aan te trekken en te behouden. Voor wat betreft dat eerste punt, komt de Open Dag van Bouwmensen als geroepen: vrijdag 28 januari vindt tussen 15.00 en 20.00 uur zowel in Dordrecht als in Hardinxveld-Giessendam de Open Dag van Bouw- & Inframensen Zuid-Holland Zuid plaats.

Bouwmensen
Bouw- & Inframensen Zuid-Holland Zuid zoekt voortdurend naar jonge mensen die een toekomst in de bouw of infra willen. Tijdens de Open Dagen stimuleren ze jongeren door hen kennis te laten maken met de ROC’s en de aangesloten bouwbedrijven. Dat zijn er zo’n honderdvijftig in de regio: er is altijd een geschikte plek om het vak in de praktijk te leren. Bouw- & Inframensen biedt mbo-opleidingen aan, op niveau 2, 3 en 4. Met niveau 4 kan je bijvoorbeeld leren voor assistent-uitvoerder, BIM-tekenaar of ontwerper.

Leerbedrijf
Voor ouders is de Open Dag ook een goed moment inzicht te krijgen in de mogelijkheden die de bouwwereld te bieden heeft. Wanneer je de keuze voor de bouwsector hebt gemaakt, is BMN De Klerk een uitgelezen leerbedrijf. We staan bekend om het geven van verantwoordelijkheid, aandacht voor de mens en het werken aan onderlinge verbinding. Dat alles leidt tot werkgeluk, wat ervoor zorgt dat medewerkers lang bij ons blijven werken.

Daarom roepen we jongeren op de Open Dag te bezoeken: de bouwsector biedt veel toekomstperspectief! Meld je aan of kom langs tussen 15:00 en 20:00 uur op de M.H. Trompweg 229 in Dordrecht of op de Griendhaak 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM