nieuws 14 januari 2022

'De mens centraal zetten en onderlinge verbinding'

In De Ondernemer, het online platform voor ondernemers, wordt beschreven dat de personeelskrapte in de bouw terug op hetzelfde niveau is als voor de coronacrisis. Bouwbedrijven hebben moeite om personeel aan te trekken, maar vooral te behouden.

Peter Huizer is voor dit artikel geïnterviewd. Hij vertelt dat bij ons met betrekking tot behoud van onze werknemers een open cultuur het belangrijkste is. “Je wil dat mensen problemen bespreekbaar durven te maken en met je in gesprek gaan. Ze moeten weten dat er naar hen geluisterd wordt en dat de deur altijd openstaat."

Werkgeluk
In het artikel wordt gesteld dat het geven van verantwoordelijkheid, aandacht, de mens centraal zetten en het werken aan onderlinge verbinding leidt tot werkgeluk. Werkgeluk zorgt er onder andere voor dat werknemers bij ons bedrijf blijven.
Daarnaast is het ook belangrijk dat je goed naar de lange termijn moet kijken en kritisch op jezelf moet zijn als bedrijf. Over het algemeen worden bedrijven welke dit goed vorm weten te geven als een fijnere werkplek ervaren. Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA.

Wie alleen meedoet aan maatschappelijke initiatieven om een mooie naam te krijgen, heeft het niet goed begrepen. ”Je moet ook echt iets laten zien.” Als voorbeeld wordt daarbij de Social Impact Award genoemd, die wij hebben ontvangen voor onze rol als ambassadeur op het gebied van inclusief werkgeverschap.

Lees heel het artikel, waarin BMN De Klerk wordt geroemd om ons zeer kleine personeelsverloop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM