nieuws 3 maart 2022

De jeugd heeft de toekomst!

De bouwwereld zit te springen om goede, jonge mensen. Vergrijzing ligt op de loer en er is werk in overvloed! Wij hebben al eerder onze nauwe band met Bouw- en Inframensen aangehaald: hét opleidingsbedrijf voor de bouw en infra in onze regio! André van den Heuvel maakt zelfs deel uit van de raad van commissarissen.

André heeft onlangs een presentatie gegeven voor aankomende leerlingen van Bouw- en Inframensen. In dit interview vertelt hij over het belang van enthousiaste, jonge mensen in de techniek en met name in de bouwwereld. Wij hebben hen wat te bieden!

Werven
“Mijn doel is natuurlijk om mensen te werven”, steekt André van wal. “Wij hebben veel mensen nodig. Daarom probeer ik als commissaris jongeren te enthousiasmeren voor de techniek, en de bouw in het bijzonder. Vorige week heb ik op de locatie van Bouw- en Inframensen een presentatie gegeven. Ik heb zestien toekomstige leerlingen verteld wie wij zijn en wat wij doen.”

Alles in de bouw
André: “Het liefst geef ik natuurlijk een rondleiding bij ons op de zaak, maar toen we dit planden was nog niet bekend hoe de coronamaatregelen eruit zouden zien. Daarom ben ik bij hen langs geweest en heb ik met behulp van beeldmateriaal laten zien hoe breed ons werkveld is. Utiliteit, woningbouw, renovatie: alles wat je kan bedenken in de bouw. En dan natuurlijk ook de kunststof en houten kozijnen!

Meer meiden
''Jammer genoeg bestond mijn publiek dit keer louter uit jongens. Wij zijn groot voorstander van meer meiden in de techniek. Daar blijven we ons ook voor inzetten”, vertelt André. “De jongens waren voorafgaand aan presentatie op een bouwplaats gaan kijken. Daardoor hadden ze best wat vragen voor mij. De interactie met, én de stimulans van Erik van Noordenne en Arie de Ruijter van Bouw- en Inframensen deed de rest: we hebben een informatieve bijeenkomst verzorgd!”

Veel zijdig & zeker
André: “Werken in de bouw biedt namelijk een veelzijdige en zekere toekomst! Er is veel werk te doen, op allerlei vlakken. Bovendien kan je als timmerman doorgroeien naar voorman of uitvoerder, of zelfs de overstap naar kantoor maken. Een calculator met ambitie kan bijvoorbeeld projectleider worden. En je kan een goed salaris verdienen in de bouw!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM