nieuws 6 januari 2022

Vooruitblik projecten 2022

We kunnen in 2022 onze handen uit de mouwen steken! Ook in het komende jaar hebben we een fors aantal mooie projecten in het verschiet, waar we aan beginnen of mee verder gaan. Hierbij een vooruitblik naar de projecten die - onder andere - op de rol staan voor 2022!

Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Initium - Hardinxveld Giessendam
In opdracht van Initium realiseren wij aan de Rivierdijk in Boven-Hardinxveld acht geschakelde bedrijfsunits met kantoorruimte. De locatie aan de rivier de Merwede heeft een bestaande kade en behoudt zijn maritieme bestemming. In 2020 realiseerden wij hier reeds de fundering. Begin 2022 zal de nieuwbouw weer verder opgestart gaan worden.

Nieuwbouw bedrijfsgebouw BUKO - Barendrecht
In opdracht van vastgoedinvesteerder Scheybeeck bouwen wij de nieuwe vestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht. We realiseren een kantoorpand, bedrijfshal, overkapping en terreinafscheiding. Inmiddels zijn we bezig met de installaties en binnenafwerkingen.

Revitalisering hoofdkantoor Univé - Sliedrecht
In Sliedrecht steken we het complete pand van Univé in een nieuw jasje. We knappen het kantoorpand zowel van binnen als van buiten op. Het pand krijgt een compleet nieuwe uitstraling! 

Nieuwbouw kantoor en bedrijfshallen Dolderman - Dordrecht
De start van het heiwerk voor de nieuwbouw van het kantoor en de bedrijfshallen van Dolderman in Dordrecht ligt inmiddels achter ons. De nieuwbouw van het bedrijfscomplex vindt plaats aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht. De bouw betreft een antracietgrijs hallencomplex met in het midden een glazen kantoorgebouw. Dit kantoorgebouw steekt er als de stuurhut van een schip bovenuit.

En meer! 
In Dordrecht werken we komend jaar ook aan de herbouw van de spartelvijver en het pompgebouw in het Wantijpark. In het park komt een nieuw gebouwtje met toiletten te staan. In dat gebouwtje komt ook een nieuwe waterzuiveringsinstallatie. De spartelvijver met paddenstoel is een begrip in Dordrecht en staat hier al sinds 1960.

Over de rivier, in Papendrecht verzorgen we de nieuwbouw van de bedrijfsruimte voor een internationale dienstverlener: de Sonneveld Group. In Zevenbergschen Hoek storten we ons ook op de nieuwbouw van een bedrijfspand, voor vastgoed-ontwikkelingsbedrijf BPI Vastgoed.

Ten slotte zijn ook onze bouwkundige werkzaamheden aan de buitenlift voor Bink36 den Haag de moeite van het vermelden waard! Bink36 den Haag vormt de ideale plek voor ondernemers in het nieuwe centrum van Den Haag. Kantoorruimtes, fotostudio’s, ateliers en alles ertussenin. De lift zal toegang gaan geven tot restaurant The Harbour Club gevestigd in het penthouse van pand.

Benieuwd naar onze projecten van afgelopen jaar? Bekijk dan onze hoogtepunten van 2021!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM