nieuws 30 december 2021

Hoog(s)tepunten 2021

Het is een risico: onze hoogtepunten van 2021 benoemen. De kans dat we er een aantal over het hoofd zien is reëel! Daarom hierbij een verzameling ‘hoogstepunten’ die sowieso in het rijtje passen!

Oplevering bedrijfspand Metagro
Wij zijn in februari gestart met de nieuwbouw voor Dubbeldam Groep in Schelluinen, waar Metagro deel van uitmaakt. De uitbreiding, grenzend aan de huidige bebouwing, levert 2.540 vierkante meter extra vloeroppervlakte op. In juli is het pand opgeleverd en in direct in gebruik genomen.

Revitaliseren hoofdkantoor UNIVÉ
In Sliedrecht steken we het complete pand van Univé in een nieuw jasje. In maart zijn we begonnen met de voorbereidingen van dit grote revitaliseringsproject. We knappen het kantoorpand zowel van binnen als van buiten op. Het pand krijgt een compleet nieuwe uitstraling! 

Dakopbouw en revitalisering kantoor Logisticon
Voor Logisticon Water Treatment in Groot-Ammers verzorgen we de uitbreiding en renovatie van het bestaande kantoor. Er is een dakopbouw op het huidige kantoor gerealiseerd. Ook is de kantine uitgebreid met buitenterras aan de waterzijde.

Nieuwbouw bedrijfsgebouw BUKO
In opdracht van vastgoedinvesteerder Scheybeeck bouwen wij de nieuwe vestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht. We realiseren een kantoorpand, bedrijfshal, overkapping en terreinafscheiding. Inmiddels zijn we bezig met de unieke gevel.

Nieuwbouwwoning aan de Rivierdijk
Ook lokaal staan we ons mannetje: wat te denken van een nieuwbouwwoning aan de Rivierdijk in Boven-Hardinxveld bij de Watertoren. We bouwen een vrijstaande levensloopbestendige woning van één bouwlaag.

Oplevering kantoor De Klerk
Het nieuwe kantoorpand van De Klerk Staalconstructie in Werkendam is ook zeker een hoogtepunt! Naast de bestaande bedrijfshal, die wij in het verleden hebben gebouwd, staat nu het nieuwe kantoor.

Onderhoudswerkzaamheden LUKoil
Wij zijn partner van LUKoil voor het onderhoud van hun tankstations door heel Nederland. Inmiddels voeren wij voor ruim 75 tankstations in Nederland onderhoudswerk uit.

Prefabbeton vanuit onze fabriek
Dit jaar hebben we ook vanuit onze fabriek aan de Wiedhaak prefab betonnen onderdelen geleverd. Een voorbeeld hiervan is de betonnen uitstroombak die we in opdracht van De Klerk Waterbouw hebben geleverd. Met behulp van een kraan op een ponton is het betonnen maatwerk onder de uitlaadpijp in de Botlek geïnstalleerd. 

Hoogtepunten
Andere hoogtepunten die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan zijn de afbouw van Rietveld Licht & Wonen in Sliedrecht, de bouw van de brandweerkazerne in Zwijndrecht en de start van het heiwerk voor de nieuwbouw van het kantoor en de bedrijfshallen van Dolderman in Dordrecht. En natuurlijk de hoogtepunten die we over het hoofd zien: bekijk de nieuwsrubriek op onze website voor een compleet overzicht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM